logo-militaria.jpg, 41 kB
logo-militaria-2.gif, 9 kB

Tématický server
z oboru vojenství

logo-elka-press.gif, 3 kB

Poslední slova

„Vládnou nám obyčejní podvodníci, kteří buď uprchli z ordinací doktorům a psychiatrům, nebo se včas nedostali do kriminálu. “ Imre Kertesz, nositel Nobelovy ceny roku 2002

Není již vážně o čem psát. Všechno, co zažíváme, bylo přesně popsáno a zveřejněno počátkem roku 1990 (M. Dolejší: Analýza 17. listopadu). Nepopsatelný smrad vycházející z domácího politického chrchle, slizu a zelenofialového flusu, sahajícího nám už po pás, je zbytečné popisovat, každý ho cítí, jen „vyvolení“ mají dokonalé respirátory (zatím!).

Co se státem, v němž 75 procent národního majetku patří zahraničnímu kapitálu (nadnárodní finanční oligarchii), přímo či nepřímo věrchuškám MMF a Světové banky? Původně nezadlužený stát dnes hospodaří s neuvěřitelným dluhem 4 biliony korun. Jen na úrocích platí ročně 55 miliard a bere si další a další úvěry. Peníze jsme prý my „nevyvolení“ údajně prožrali! Zmizela podstatná část ze 107 tun měnového zlata. Miliardářské korupční zisky našich parazitujících „bílých koní“, stavících si za naše peníze heliporty u svých luxusních sídel, stejně jako milionové odměny a odstupné věrným poskokům a ouřadům na všech ministerstvech se nám rovněž jako dluh připočítávají k dobru.  Co s národem, který „nemá vůli být národem“ (M. Dolejší), dobrovolně se vzdal suverenity a stal se mentálně mdlým občanstvem* volícím stále stejnou politickou lůzu – lidský póvl, který tato společnost vyprodukovala za poslední půlstoletí?

Ostatně postačí, když naše „vyvolené“ pokaždé zvolí jen oněch 25 000 úředně registrovaných „občanů“ zbavených svéprávnosti – hlas jako hlas! Co se zkorumpovanou společností počínaje nekvalifikovanou vládou psychopatů a deprivantů, parazitickými poslanci a konče tzv. opozicí, dokonce údajně „levicovou“, s uspokojením masturbující statisícovými příjmy a jistotou, že na stavu věcí nic nezmění, leda k horšímu? Co se sněmovnou produkující jen plané žvásty ve stylu televizních bavičů a s logikou báby Blažkové? Co s lékaři, kteří jdou houfně za dobře placenými politickými posty, nebo chtivě nastavují ruku pro tři pětky od babky na franckách, která má 5000 Kč důchodu a 800 Kč dává měsíčně za léky?! Co s patologickou „elitou“ v podobě soudců, bankéřů a státních úředníků vyššího ranku? Nevyjímaje z toho ani církve, zejména jejich státem vydržované hierarchie, parazitující povždy na světské moci, zvláště v případě, kdy jí poskytují debilizující ideologii. Církve Kristovy, chtivé bezohledně, lačně a nenasytně obrovských restitucí a finančních kompenzací, které tuto k bídě spějící společnost srazí definitivně na kolena. Nejsvatější z církví pak u nás dodatkem zplodila takové slizouny, jako jsou superkřesťan Kalousek, různá geneticky povadlá knížata s viditelným syndromem progresivní demence, prince a kalibrované hochštaplery nejpodivnějších predikátů, vzájemně stmelených zhovadilou PRAVDOU A LÁSKOU! Je to právě příživnická církevní hierarchie, která svým prostřednictvím umožňuje politickým psychopatům dovolávat se Boha a tím Všemohoucího degraduje na blbce, zlodějského gaunera, případně válečného zločince.

Jde o stav metastázující rakoviny! Vládne marasmus debilit formou zrůdné demokratury – korporativního fašismu. Řada ovčanů si vůbec neuvědomuje, že důsledky zločinů modrých či oranžových vlád jsou již NENAPRAVITELNÉ a NEVRATNÉ! Někteří stále ještě věří, že se v nedaleké budoucnosti budou mít přeci jenom lépe. Nebudou!

Jak jsme, nikoliv bez osobních obětí, zjistili po jednadvaceti letech intenzivního popisování PRAVÉHO STAVU VĚCÍ a zveřejňování reálných prognóz, ovčany nelze za daných podmínek odovcovat! Je nutné ponechat věcem v onom líbezném českém „hajzlu“ (J. J. kníže Schwarzenberg), jejich osudový průběh. NIKDO nemůže tvrdit, že nebyl včas informován a důrazně VAROVÁN před nadcházejícími událostmi, a to již od počátku roku 1990!

Jistě, budou nepokoje a stávky, na našem postavení v globalizovaném světě to ovšem pod hrozbou „humanitárního bombardování“ ničeho nezmění. Plodem této situace bude jen stupňující se mezilidská NENÁVIST! Příhodný čas ke změnám byl již promarněn! Hrdinů je u nás mnoho, hrdinský čin však žádný! Těm, kteří si přeci jen chtějí zachovat lidskou integritu a důstojnost lze jedině doporučit vyhnout se s hygienickou důkladností každému přímému či nepřímému kontaktu s vládnoucími kretény a jejich zombiemi či prostituty na všech společenských úrovních. Odolat destruktivnímu (debilizujícímu) vlivu masmediálních sračkometů, tj. televize, rozhlasu a provládních tiskovin. Minimalizovat kontakt s nejtupějším ovčanstvem, zpravidla příznivci politických stran zastoupených v parlamentu a pravdoláskovských církví. Kontaktem s nimi se násobí debilizace – duševní zmrzačení a destrukce osobnosti.

Nepředběhne-li hnilobný proces u nás katastrofální válečná exploze na Předním východě, většina ovčanastva se posléze spokojí s postavením státu jako sudetoněmecké provincie. Někteří „vyvolení“ z ní budou dokonce profitovat! Dostatek zkušeností už máme z dob protektorátu Böhmen und Mähren. Až na drobné zádrhele to tehdy klapalo jako hodinky. Němci znovu zavedou pořádek do toho českého chlívku. Mnozí čeští „vlastenci“ spolu se soukmenovci jim v tom už razí cestu!

Nuže, hurá, vstříc šťastným zítřkům! Stěžovat si můžeme leda sami na sebe!

Dne 29. června 2011

* Ovčané (ovce) jsou na rozdíl od občanů lidé bez vlastní vůle, manipulovaní (debilizovaní) vládnoucí „elitou“ a neschopní rozhodnout o svém vlastním osudu.

 
Datum: 04. 07. 2011 16:15:44 Autor: Pavel
Předmět: Je mě z tebe na zvracení
Toto je odborný servr. Jdi s těmi svými zvratky někam jinam.
Datum: 07. 07. 2011 11:21:29 Autor: Pravičák
Předmět: Pro J.Dolejšího
Vážený pane J.Dolejší:Prožili jsme roky beznaděje, že se sotva kdy budeme mít lépe. Naučili jsme se žít, jak nám kázali komunisté, bez nároku na hezký život. Obchody zely prázdnotou, chodili jsme do práce, pili kafe, flákali jsme se jak to jen šlo. Měli jsme práci nesmyslně povinnou a vyrábělo se bez promyšleného odbytu. Čili na sklad..Nebo se valilo do bezedného Ruska zadarmo. Což nevedlo k tomu, že bude líp. Důchody činily 90 kčs, platy kolem 1000kčs. A najednou v 89 jsme si vycinkali svobodu, krásné obchody, krásné dovolené, kde jsme viděli ten rozdíl, že jsme se za ten dlouhý čas z bývalé kapitalistické země dostali na úroveň rozvojových zemí....Stala se z nás východní zem. Zem , kde se plnil prý plán na 180%. přesto jsme měli kolem sebe samou bídu. Vkládali jsme do obálek dvaceti koruny na den, abychom vyžili z toho mála.A nyní, v současnosti, kdy na nás chrlí naše protivládní sdělovací prostředky zprávy od rána do večera, jakou máme krizi, jak oni komunisté a socani to opět vyřeší, jak vláda dělá všechno špatně, jak jsou zemědělci chudáci. Protože dodnes okupují pole, které jim nepatří. Kdy tato křivda se napraví? Nám soukromníkům se vede velmi dobře. Pracujeme denně od rána do noci, za to si můžeme užívat a být šťasní. Přesto, platíme velké daně, abychom utáhli ty lenivé socky. O tom denně vysílejte zprávy.. Naše přesvědčení, že ti co se mají dobře patří do lochu je všeobecné. Určitě se mnou budete souhlasit. Co se má mít ten chytrej pracovitej hajzl líp než já. Dokáže si vůbec představit jak bolí nohy když čekám ve frontě na sociální příspěvky anebo přešlapuju před zemljankou a čekám doručovatelku se šekem z úřadu práce? A to si ještě dovolili mi nabídnout práci!!! Ale já sháním zaměstnání. Ale, jak praví jedna stará moudrost: strom poznáš podle ovoce a z velké košaté třešně komunismu byla sklizena již nejedna nepoživatelná a životu nebezpečná úroda. Možná, že časem třešně lehce zesládly, jsou na první pohled šťavnatější a snad i méně červavé, ale jsou to stále třešně, neboť děj se co děj, z třešně jablka nesklidíš. Po tom všem se Vám pane (nebou soudruhu)stýská?Mně určitě né!!! Ovšem bolševik bude vždycky bolševik. Kecat, oblbovat dělníky, že dělají na sebe a ne na "zlého kapitalistu", ale vše řídit a dědit vedení Strany a společnosti, jako za otrokářského řádu. Všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si rovnější. A hlavně držet krok a hubu. To je komunismus v praxi. Pro všechny levo věrné: PRAVIČÁK- PRAVIdelný Čtenář AKtualit LP 7.července 2011
Datum: 07. 07. 2011 13:53:17 Autor: p.k.
Předmět: pravičákovi
Co to povídáte o vysokých daních, které platí živnostníci a ze kterých žíjí dle vás "socky." Pro živnostníky (OSVČ) je tu daňový ráj! Při stejném objemu práce a odpovědnosti živnostník díky nejrůznějším slevám na dani a odpočtu paušálů platí podstatně, podstatně méně. Pohádky o tom, jak tento stát žije z obětavé práce živnostníků si vyprávějte dětem. Kdo v této republice žije, moc dobře ví, že nejvíc se tu vybere od zaměstnanců a na DPH a přímých daních, ne od OSVČ a z korporátních daní! A ony "socky," o kterých mluvíte, tento stát na výdajích stojí podstatně méně, než daňové úniky, zkorumpované předražené zakázky apod. Nemůžu říci, že se s článkem J. Dolejšího zcela ztotožňuji, ale Váš příspěvek je opravdu hodně mimo. PS: těmi protivládními médii jste mě skutečně rozesmál, u nás byla a jsou snad nejvíc patolízalská a prorežimní média v Evropě, ať je u vesla kdokoliv, hlavně uhlídat zájmy vlastníků, kteří jsou u většiny kde jinde, nu v Německu...
Datum: 08. 07. 2011 09:13:49 Autor: Martin
Předmět: reakce na reakce
pavel: myslím, že p. Dolejší je po odborné stránce hodně nad tvým stadardem, primitive pravičák: osočovat p. Dolejšího ze sympatií ke komunismu je mimořádně směšné. co kdybyste si zkusil zjistit, o koho jde? (možná Vám něco říká alespoň jméno jeho bratra Miroslava, ale soudě dle Vašeho mělkého ponoru o tom dost pochybuji) p.k.: pod Váš příspěvek bych se klidně podepsal (byť jsem sám středně velkým podnikatelem)
Datum: 08. 07. 2011 09:39:57 Autor: Pavel
Předmět: kultura
Není již vážně o čem psát. Všechno, co zažíváme, bylo přesně popsáno a zveřejněno počátkem roku 1990 (M. Dolejší: Analýza 17. listopadu). Nepopsatelný smrad vycházející z domácího politického chrchle, slizu a zelenofialového flusu, sahajícího nám už po pás, je zbytečné popisovat, každý ho cítí, jen ?vyvolení? mají dokonalé respirátory (zatím!). Skutečně, takovéto kulturní úrovně jsem ještě nedorostl
Datum: 08. 07. 2011 20:08:26 Autor: Pravičák
Předmět: Pro zatrpklé
Za mého mládí,jsme na vandrech říkavali:"Co řeknu to sedí,nerad bych seděl za to řeknu".Je vidět,že to platí stále.Neb jak někdo řekne,nebo vyjádří svůj vlastní názor,který není tožný s většinou,je opět za toto popotahován Jsem typickým občanem České republiky. Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
Datum: 09. 07. 2011 15:15:30 Autor: Petr
Předmět: reakce: kultura
pane Pavle, soudě z Vaší reakce, vypadá to tak, že jste nejen nedorostl, ale ani nedočetl. Pokud to, co jste okopíroval a vložil je podle Vás to hlavní z celého toho článku... Pravičák: Víte, myslím, že p. Miroslav Dolejší si za svého života zažil také to, co popisujete ("Neb jak někdo řekne,nebo vyjádří svůj vlastní názor,který není tožný s většinou,je opět za toto popotahován"), bohužel v jeho případě tak stokrát více.
Datum: 09. 07. 2011 17:56:57 Autor: Pavel
Předmět: Petrovi o kultuře
To co jsem okopíroval, chápu jako úvod článku, u kterého se mě udělalo skutečně nevolno. I kdyby se mě nevolno neudělalo, tak slušný člověk se od takovýchto splašek distancuje a nemá je dále analyzovat, komentovat. Byl jsem vychován a žiji v jiném prostředí. Doposud jsem si Dolejšího vážil, a to skončilo. Slovní zásoba, kterou zde používá v celém textu včetně osloveni ?debile?, které použil pod pseudonymem, je řeč patologické sedliny lidské společnosti, a neomlouvá jej ani to co prožil.Akademický slib, který při promoci skládal, ani nevnímal, natož aby jej dodržoval. Dolejšího jsem pouze upozornil, že toto je server zabývající se militáriemi, nic víc, nic méně. Znal jsem (znám) lidi, kteří prošli válkami, cizineckou legii, Koncentračním táborem, kriminály padesátých let, ale nikdo z nich se k takovým vulgárnostem nesnížil.
Datum: 10. 07. 2011 09:00:46 Autor: Martin
Předmět: pro jazykozpytce Pavla
Pavel: zato tvůj příspěvek, kde p. Dolejšímu tykáš (proto ani tobě nebudu vykat) a jeho text nazýváš zvratky, je nesmírně na úrovni (ovšem jak uvádíš v předchozí reakci - tys přece jen autora "upozornil, že toto je odb. server"...musím se opravdu smát). mmch pokud si člověka, který má za sebou obsáhlé životní dílo a je takto "morálně prověřen", přestaneš vážit jen pro trochu peprnějšího výraziva, svědčí to o povrchnosti téměř absolutní a snad bych doporučil spíše nějaký časopis o módě apod., tam se jistě "nekorektního" vyjadřování nemusíš obávat. rovněž jsem nezaznamenal, že by p. Dolejší (navíc prý pod pseudonymem - jinak se cítíš v pořádku?) někoho oslovil debile... Upřímně - já mám spíš plné zuby opačného jevu, tedy "bezobsažného krasokecu", kterého je dnes všude plno. pokud nemáš nic k věci, tak nechápu, proč si tu hraješ na jazykového puristu, místo abys prostě přeskočil na jiný článek, vhodnější pro tvůj jemnocit. úsměvné...
Datum: 10. 07. 2011 19:54:42 Autor: Pavel
Předmět: to Martin
Morálně pověřen? Kým?
Datum: 12. 07. 2011 09:30:26 Autor: Martin
Předmět: nikoli "pověřen",
nýbrž "prověřen" (ale to je patrně překlep, neber to jako rýpání). a ne "kým", ale "čím". a já odpovídám, že tím jediným, čím být prověřen lze - vlastním životem. nechápu, kam tou otázkou míříš (ano, všechno se dá zrelativizovat...a že jde dnes o fenomén hodně oblíbený! poskytuje totiž nekonečnou studnici potenciálního alibismu - ale to opravdu hodně odbočuji). nepovažuji za šťastné to zde zahltit diskusína téma "legitimita slova chrchel", tudíž končím a přeji pěkný letní den
Datum: 12. 07. 2011 09:40:08 Autor: Pravičák
Předmět: Pro pana Pavla
Vážený pane Pavle,osobně obdivuji pana M.Dolejšího,za to že za svých názorů nic nezměnil a šel až do krajnosti-tuddíž komunistických kriminálů.Za to má můj obdiv,já se bez mučení přiznám,že bych asi nebyl takového jednání schopen,i když jsem se narodil několik let po skončení 2.svět.války.Ale i přesto mi to nedalo a přes víkend jsem si prostudoval několik Analýz pana M.Dolejšího.A zde narážím na první věci,kdy se už plně nedokáži stotožnit s jeho názory.V mnoha věcech,alespoň dle mého nzoru si p.M.Dolejší protiřečí.Můj závěr je tento:p.Dolejší mi připadá,jako zneuznaný člověk,který si asi v listopadu dělal velké ambice.Nebyl přijat,tak že se pustil do kritiky-VŠEHO A KAŽDÉHO.A vždy tvrdí:Kdo má jiný názor což už nám vtloukali komunisté:?Kdo nejde s námi,jde proti nám".A totéž ve své analýze říká i p. M.Dolejší.Pokud se nebudete řídit mými názory a postupovat dle mého přání,nejste hodni ničeho,než mé kritiky. Nemůžu si pomoci ale v něčem mito připomíná,jak jsem v mládi při svých studiích musel povinně studovat:"Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti po XII sjezdu KSČ". Osobně mám taky výhrydy k dnešní politické situaci,ale s druhé stránky si říkám,každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží. A proto si dovolím tvrdit.Nekritizujme ty, kdo šli do politiky a dělají to (podle nás) špatně. Kritizujme ty, kteří by to uměli lépe a do politiky nešli. Kdo nic nedělá nic nezkazí. Nadávat na politiky je snadné a laciné. Jít se se svou kůží na trh (do politiky) a vzít na sebe odpovědnost a nechat si nadávat, je jistě těžší než jen nadávat.
Datum: 14. 07. 2011 18:32:08 Autor: Pavel
Předmět: Pravičákovi
Pane Kolego, je to brilantní analýza a velmi dobré postřehy. Podobnou jsem již dlouho nečetl. K elaborátu Josefa Dolejšího mám několik poznámek, krom úvodní kritiky. Elaborát má s komunistickou ideologii společného jmenovatele - nenávist. Pod většinu napsaných vět se klidně mohou podepsat i vysocí funkcionáři Komunistické strany. Domníval jsem se, že práci ?Analýza 17. Listopadu? napsal vedoucí funkcionář, nebo snad předseda komunistické strany v Brně, Dolejší - ( Četl jsem to před dvaceti lety). Tuto mylnou domněnku koriguji.
Přidat komentář

 





Vyhledávání

Foto týdne

Výročí: 18. 4. 1945 Do prostoru Ašského výběžku vstoupili první američtí vojáci – průzkumná hlídka 3. praporu 358. pluku 90. divize americké armády pod vedením generála Pattona.

Výročí: 18. 4. 1945 Do prostoru Ašského výběžku vstoupili první američtí vojáci – průzkumná hlídka 3. praporu 358. pluku 90. divize americké armády pod vedením generála Pattona.


Recenze týdne

Primitivní rebelové

Vydalo nakladatelství Academia 2023.