logo-militaria.jpg, 41 kB
logo-militaria-2.gif, 9 kB

Tématický server
z oboru vojenství

logo-elka-press.gif, 3 kB

Prohlášení k osobě dosavadního ředitele BIS Jiřího Langa

Jací to lidé jsou ve vedení BIS?

Jiří Lang jako jeden z nejvýše postavených lidí v BIS má značný podíl na neobjasnění bombových útoků na Přerovsku, včetně bombového útoku na kancelář KPV (Konfederace politických vězňů). Jiří Lang znemožnil operativní činnost při zjišťování osob, které stojí za vyvoláváním a financováním protiamerických aktivit na Olomoucku, Bruntálsku, Přerovsku, Jesenicku a v dalších oblastech. Svými rozkazy znemožnil např. monitorování kontaktů mezi představiteli krajní levice a zástupci Iráku a dalších států podporujících mezinárodní terorismus na území Moravy.

Jiří Lang opakovaně bránil zveřejnění jmen nomenklaturních kádrů KSČ škodících dodnes na vysokých postech ve státní správě. Zde nutno zmínit např. pplk. JUDr. Jána Murčeka, který byl při jednom z mnoha mých rehabilitačních řízeních u Okresního soudu v Přerově odhalen jako člověk, který se velmi aktivně zasadil o pronásledování odpůrců komunistické diktatury. Zde se jednalo i o můj případ úzce související s represemi v nápravně výchovném ústavu Minkovice. Jiří Lang ač věděl o co se jedná, mně osobně kárně řešil za to, že jsem na veřejnosti u rehabilitačního soudního řízení informoval o komunistické minulosti pplk. JUDr. Jána Murčeka. Toto kárné řízení bylo provedeno v době, kdy jsem intenzivně pracoval na objasňování teroristických útoků v Přerově.

Jiří Lang vystupoval jako jeden z hlavních svědků obžaloby v utajovaném soudním procesu vedeného proti mé osobě. U jeho svědectví směli být bohužel přítomni pouze mí důvěrníci Zdeňka Mašínová a John Bok. Tito lidé mohou dosvědčit, že Jiří Lang jako ředitel BIS se u tohoto soudu naprosto znemožnil. Pokud by toto jeho svědectví bylo projednáváno před veřejností, tak by to byl prostě skandál a daňoví poplatníci - občané by si snad uvědomili, jaké tragikomické figury jsou ve vedení BIS !  

K výše uvedenému svědectví mohu doplnit řadu dalších informací a konkrétní data. To, že Jiří Lang má řídit boj proti terorismu je naprosto absurdní a jen dokresluje tristní stav naší polistopadové společnosti.

 

 
Datum: 16. 09. 2006 16:49:59 Autor: JAB
Předmět: Lang a jeho BIS
Díky, že to konečně někdo zveřejnil. Ať žije militaria!
Přidat komentář

 





Vyhledávání

Foto týdne

Výročí: 25. března 1945 proběhl letecký útok na Prahu.

Výročí: 25. března 1945 proběhl letecký útok na Prahu.


Recenze týdne

 Kordy a rapíry z českých sbírek 16. - 18. století II. díl

Kniha volně navazuje na první díl, vydaný roku 2018.